Radiofrekvencija lica

radiofrekvencijalica

Aparat Green IRF u Splitu posjeduje Magneticspa centar. Aparat sjedinjuje   karakteristike koje zadovoljavaju specifične potrebe dermatologa, estetskih kirurga, fizioterapeuta i kozmetičara. Na taj način samo jedan uređaj osigurava korisniku uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i učinkovitu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.

Tretmani radiofrekvencije najbolji u Splitu se izvode u Magneticspa centru gdje će Vam stručne i osposobljene djelatnice odraditi tretman  opuštajući, i zapravo jako ugodno. Najvažnije od svega, daju rezultate već od prvog tretmana.

Ugodna, neinvazivna terapija
Aparat Green IRF ( radiofrekvencija ) osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože
Terapija s aparatom Green IRF, za razliku od terapije sa svjetlosnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Brza i učinkovita terapija
Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija radiofrekvencijom obično traje 10 do 20 minuta u Magneticspa centru Split.

 

PARTNERI