Twin system lica

twinsystem

Twin sistem je estetski aparat koji efikasno zateže kožu lica, vrata i dekoltea, vrši drenažu i oslobađa od svih toksičnih materija, te je stoga vrlo efekisan u otklanjanju natečenosti lica i zone oko očiju, kao i opuštenosti kože. Rezultati su izuzetni i zaista ste vidno zategnuti, podmlađeni i blistavi.

Twin sistem je aparat sa najsuremenijim programom rada i imamo ga u Magneticspa centru. Sa Twin systemom  testiramo vašu kožu i procjenjujemo njenu elastičnost "Lokal Elastic Metric" od početka i tokom tretmana preciznim mjerenjem određenih parametara kože.

Twin sistem pokreće metabolizam kože, cirkulaciju i limfu, i pri tom je nježan i savršen i za najosjetljivije kapilare i površinske žile koje se nalaze ispod kože. U isto vrijeme besprijekorno otklanja sve nepravilnosti i otoke oko očiju.

Tretmanom se potpuno podiže tonus kože ravnajući i zatežući opuštene i otečene zone lica i vrata. Veoma je efikasan i kao prevencija starenja kože. Na ovaj način se remodelira i dubinski mijenja tkivo. Posebno je efektan kada želite da izgledate savršeno u posebnim prilikama ili ako ste u stalnom stresu, umorni  neispavani.

U Magneticspa centru tretman traje od 30 do 45 minuta, zavisno od stanja kože  koja se tretira. Za najbolje rezultate preporučuje se ponavljanje tretmana a o svemu tome će Vam stručno osposobljene djelatnice salona Magneticspa centra predložiti optimalno i njabolje riješenje.

Twin System postiže zaista izvanredne rezultate korištenjem ugodnog, opuštajućeg, sigurnog i učinkovitog derma-pritiska.

PARTNERI