Tretman termalnim blatom

terapijablatom

U Magneticspa centru rade se najbolji tretmani tijela termalnim blatom koji će Vašem tijelu donijeti niz pogodnosti. S ovim tretmanom tijela radimo detoksikaciju cijelog organizama i što je bitno smanjenje masnog tkiva.

Nakon samo jednog tretmana blatom rezultati su odmah vidljivi i koža je  zategnutija i glatka na dodir. Nakon tretmana blatom  slijedi  tuširanje i najbolje bi bilo još odraditi  ugodnu masažu.
Posebno dobre rezultate pokazuju na ženama koje su rodile i kojima su kritične zone mlohavi trbuh i opuštene grudi, jer se već nakon prvog tretmana vraća elastičnost tkivu..

Tretmani blatom potiče cirkulaciju i prokrvljenost, te jača imunološki sustav.

Tretmani blatom pomažu tijelu tako da zadržavanju vlažnost kože,  odstranjuje celulit, pomaže cirkulaciji krvi, vraćaa koži prirodnu pH vrijednost,sprječava i liječi probleme s aknama, ostavlja kožu glatkom i pomlađenom, detoksificira i tonira kožu, uklanja toksine iz tijelai otpušta od stresa.

U Magneticspa centru tretmane će Vam odraditi stručno osposobljene djelatnice,anaš Vam je prijedlog zbog najboljeg učinka odraditi desetak tretmana koji će vam tijelo učiniti vitkijima i čvršćima.

PARTNERI