Becos kozmetika

Brand Becos dio je grupacije Alfaparf iz Milana i već punih 30 godina je lider u Italiji, a sada je, po prvi put, dostupan i u našem gradu. Tako je sad na raspolaganju sedam linija za lice, među kojima je apsolutni novitet filler tretman, koji inače nije dostupan na našem tržištu. Radi se o tretmanu popunjavanja bora koji je alternativa kirurškom zahvatu, a dermatolozi ga preporučaju i kao njegu nakon zahvata. Osim toga, u ponudi su i četiri programa za tijelo – linije protiv edematoznog, kompaktnog i mekanog celulite te posebni programi za područje struka, grudi i protiv strija.

becos novost

Ovaj brand dostupan je samo u probranim kozmetičkim salonima, a s obzirom na činjenicu da se radi o klinički ispitanim i dokazano učinkovitim preparatima, cijene su iznimno povoljne.

Naime, klinička ispitivanja koja su rađena na Institutu u Paviji, dokazala su djelovanje svih linija Becos branda. Dokazano je, primjerice, smanjenje dužine i dubine bora za čak 40 posto, nakon pet kozmetičkih tretmana i 30 dana kućne njege Becos proizvodima. Osim toga, u ovo doba godine mnoge žene muče mrlje na koži, a sada im je rješenje nadohvat ruke.

Ispitivanja su pokazala da se nakon pet tretmana i 30 dana kućne njege Becos proizvodima, izbijeli čak 60 posto mrlja na koži. Becos proizvodi za izbjeljivanje mrlja, naime, blokiraju enzim tyrosinase u prekomjernoj proizvodnji melanina za čak 86 posto – pojašnjavaju u salonu.

PARTNERI