O Magneticu

Magneticspa centar – kozmetički, pedikerski, frizerski salon u Splitu već 20 godina čini nas prepoznatljivim sa visokim profesionalnim pristupom prema svakom klijentu. Magneticspa centar nudi kozmetičke i medicinske tretmane, pedikerske tretmane u vrhunskoj spa masažnoj kadi, manikir, umjetne gel nokte, solarij, frizerske usluge i to sve na jednom mjestu u ugodnoj opuštenoj atmosferi.

U Magneticspa centru koristimo isključivo preparate poznatih i provjerenih kuća Becos, Sotys, Maria Galland, Afrodita. Magneticspa centar prati najnovije metode na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom kako na klasične tretmane, tako i na posebne tretmane za uklanjanje celulilta, mršavljenja. Višegodišnje stručno usavršavanje djelatnica i praktično primjenjivanje novih kozmetičkih i medicinskih metoda za uljepšavanja i liječenja lica i tijela stvorilo je veliki krug zadovoljnih stalnih i povremenih klijentica kozmetičkog salona Magneticspa centra. Sve djelatnice su stručno osposobljene za rad koje će učiniti kako bi se Vi osječali ugodno u našem centru u Splitu.

U Magneticspa centru  će naše ljubazno i visokoeducirano osoblje posvetiti posebnu pozornost svakoj klijentici posebno. Svakom klijentu se pristupa individualno,  klijent i terapeut zajedno surađuju kako bi odabrali najbolji tretman i preparate, te dobije savjet i konzultaciju. Svaka naša klijentica će dobiti detaljnu analizu kako bi odabir tretmana bio najbolji za klijenticu i ujedno će bit praćenja napretka i rezultata tretmana – a sve kako bi se svaki od naših tretmana  ispunio očekivanja i zahtjeve naših klijentica.

Naš je glavni cilj apsolutno zadovoljstvo klijentica koje postižemo uspješno spajajući dugogodišnje iskustvo, a djelatnice redovito profesionalno usavršavamo uz najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

PARTNERI